ПОЧЕТНА > ВИДЕО ВЕСТИ > „Мушкарци све више личе на жене, а жене све више на мушкарце“

„Мушкарци све више личе на жене, а жене све више на мушкарце“

muskarci radjaju

Пре неки дан сам на телевизији гледала емисију у којој су говорили о томе како се ради на стварању могућности трансплантације материце мушкарцима и омогућавању мушкарцима да рађају.

Како се наука и друштво развијају, ништа ме не би зачудило да тако и буде. Запитала сам се како ће изгледати свет кад моја деца одрасту.

Да ли ће уопште постојати сексуални односи у данашњем смислу и на данашњи начин? Како ће се дешавати оплодња? Како ће се деца рађати и васпитавати?

Кроз главу су ми прошле сцене из футуристичких романа и филмова. Људи ће живети у виртуелном свету, бираће ког ће пола бити (можда ће смислити још неки), полни односи одвијаће се у специјалним машинама, зачеће ће бити могуће само вештачки.

Родитељи ће бирати особине и изглед детета, па и трудноћа ће се можда одвијати ван тела жене. И све ће то, наравно, бити законом регулисано и сматраће се нормалним, ако не и пожељним.

Разлика између мушког и женског се брише, мушкарци све више личе на жене, а жене све више на мушкарце. Мода је све сличнија, тј. мушка све више личи на женску. Мушкарци се шминкају, фарбају косу, чупају обрве, облаче сукње и штикле.

Прочитајте још  Медијски НАТО лоби: "Кувана жаба" сервирана са машницом

Улоге се изједначавају, не постоје мушки и женски послови или професије. Све је више жена које не желе да постану мајке, па се ето и мушкарцима отвара могућност да рађају.

„Слобода у борби са природом“

Један од стручњака из горе поменуте емисије напоменуо је да наука служи човеку да победи природу, а у циљу постизања слободе. Питам се шта ће нам донети та слобода добијена у борби с природом?

Ја мислим само једно: отуђење од наше суштине и све веће удаљавање од Бога, јер наша суштина јесте у заједници са Богом.

И колико год свет „тражио” да се окрене наглавачке и колико год у томе успевао, ми, хришћани, ма колико нам се то чинило немогуће, морамо се трудити да га вратимо на место.

Слободан Антонић: Следећи корак – родно неутрално васпитање

Извор: Православни родитељ

loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline