ПОЧЕТНА > ИЗДВОЈЕНО > Американци траже повод за тотални рат против Русије и Кине

Американци траже повод за тотални рат против Русије и Кине

rusija sad kina

Вашингтон тражи изговор за напад на Русију. Американци ће употребити све и најподлије трикове не би ли навели Русију да направи грешку. Недавно скидање руске заставе са конзулата РФ у Сан Франциску – пример је такве провокације против Москве.

Пише: Том Алдрен

Сједињене Државе желе да прво униште Русију, а потом – у страшном рату – и Кину, да би сачувале властиту хегемонију и доминацију на планети!

Намеће се зато питање: због чега Вашингтон тај рат није већ започео?

Стога што жели да обезбеди да изгледа да су САД жртва која је принуђена да се брани… Међутим, Русија је не јуче укапирала у чему је замка и не показује намеру да у њу уђе.

Зато време протиче и ништа се неће догађати све док не буде смишљена нека чудовишна провокација.

Наравно, све би могло и у садашњем стању трајати вечно да се економска ситуација у САД не погоршава. А још Москва и Пекинг желе да се одрекну долара, што би заједно са доларом сахранило и целу економију САД.

Статус-кво не може зато трајати вечно. Невидљиво и нечујно одбројавање већ је почело.

Да, Вашингтон тражи изговор за напад на Русију. Изговор који би САД приказао као жртву агресивне Русије и оправдао стотине милиона жртава у том рату који је, нажалост, неизбежан.

Прочитајте још  Симптоматичне слике севернокорејске свакодневице

Американци ће употребити све и најподлије трикове не би ли навели Русију да направи грешку. Недавно скидање руске заставе са конзулата РФ у Сан Франциску – пример је такве провокације против Москве.

Амерички историчар: Глобална доминација Сједињених Држава окончаће се 2030. године

Зато је и украјинска неонацистичка хунта добила прилику да дуже од три године чини ратне злочине у низу над сопственим становништвом, а то на Западу никога не узбуђује!

Навести Русију на грешку

Реакција Русије на заверу између терористичке Исламске државе и Американаца у Сирији показује колико је Москва изнервирана таквом превртљивошћу САД. Вашингтон такво своје држање и не скрива претерано јер је и то део провокације која има за циљ да Русију наведе на „грешку“.

То што рата нема сада, уопште не значи да га неће бити касније.

Рат је био избегнут 1. септембра 2013-те захваљујући блиставом дипломатском потезу Русије која је иницирала ликвидацију сиријског хемијског оружја.

Тог дана смо били на само неколико сати од трећег светског рата јер су се у Медитерану већ биле суочиле ратне флоте Русије и NATO.

Могући сценарио: На коју ће Србија страну ако дође до Трећег светског рата

Извор: Факти

loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline